Rakentamista ja remontointia Uudellamaalla

Yhteystiedot

PJT-Rakennus Oy tarjoaa rakentamisen ja remontoinnin palveluja sekä rakennusalan henkilöstövuokrausta Uudenmaan alueella. Saat meiltä myös paneloinnit ja ulkoverhoukset. Toteutamme muun muassa julkisivupaneloinnit, saunapaneloinnit ja parvekepaneloinnit huolitellulla työnjäljellä.

 

Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä!

PJT-Rakennus Oy tarjoaa monipuolisesti rakennus- ja remonttipalveluita Uudellamaalla yksityisasiakkaille

Oletko Uudellamaalla asuva omakotitalon omistaja, joka kaipaa kodin uudistamista? Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista yritystä, joka tarjoaa monipuolisia rakennus- ja remonttipalveluita? Tarjoamme laajan valikoiman huippulaatuisia palveluita, olipa tarpeen sitten keittiö- ja huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit, piharakentaminen, varastorakennukset tai terassirakentaminen. Kokenut asiantuntijatiimimme on valmiina auttamaan sinua jokaisessa projektitahdissa.

 

Ota yhteyttä jo tänään ja aloita unelmiesi koti!

Laadukasta kotien muutosta

Yksilölliset keittiö- ja huoneistoremontit

Kaipaatko keittiöösi raikasta ja modernia ilmettä? Meillä on erikoisosaamista keittiöiden muutostöissä, jotka tekevät tilasta entistä toimivamman, esteettisesti miellyttävämmän ja juuri sinun makusi mukaisen. Olipa tyylisi sitten nykyaikainen tai klassinen, työskentelemme tiiviisti kanssasi tuodaksemme unelmasi eloon. Aina kaappien ja laskutasojen valinnasta valaistukseen ja lattiamateriaaleihin, kiinnitämme huomiota jokaiseen yksityiskohtaan luodaksemme tilan, joka heijastaa persoonallisuuttasi ja parantaa ruoanlaittokokemuksiasi.

Keittiöremonttien lisäksi olemme erikoistuneet myös huoneistoremontteihin. Olitpa sitten tilan optimoinnin, kalusteiden päivittämisen tai yleisen ilmapiirin parantamisen tarpeessa, asiantuntijamme opastavat sinua koko prosessin ajan varmistaen, että huoneistostasi tulee juuri sinun tarpeisiisi sopiva ja odotuksesi ylittävä koti.

 

Ylelliset kylpyhuoneremontit

Haluatko nauttia upeasta ja ylellisestä kylpyhuoneesta? Tarjoamme moderneja walk-in-suihkukaappeja, tyylikkäitä kylpyammeita, elegantteja pesualtaita ja upeita laatoituksia. Yhdessä kanssasi valitsemme parhaat materiaalit, kalusteet ja viimeistelyt luodaksemme tilan, joka ylittää toiveesi.

Ulkorakentaminen ja maisemasuunnittelu

Unelmoitko kauniista ja toiminnallisesta ulkotilasta? Tarjoamme kattavat ulkorakentamisen ja maisemasuunnittelun palvelut, joiden avulla unelmistasi tulee totta. Olipa mielessäsi sitten viehättävä puutarha, viehättävä terassi tai viehättävä pergola, suunnittelemme ja toteutamme ulkotiloja, jotka parantavat kodin ulkonäköä ja tarjoavat rauhallisen keitaan rentoutumiseen ja viihtymiseen. Asiantuntemuksemme avulla takapihastasi tulee osa asuintilaa, sulauttaen luonnon ja mukavuuden saumattomasti yhteen.

 

Räätälöidyt varastorakennukset

Tarvitsetko lisää säilytystilaa tavaroillesi? Tarjoamme räätälöityjä varastorakennusratkaisuja, jotka vastaavat tarkasti tarpeitasi. Olipa kyse pienestä varastosta puutarhatyökaluille tai tilavammasta varastorakennuksesta suuremmille esineille, meillä on osaamista suunnitella ja rakentaa rakenteita, jotka maksimoivat toiminnallisuuden ja kestävyyden.

 

Kauniisti toteutetut terassit

Rakennamme upean ulkotilan, joka sulautuu saumattomasti kotisi arkkitehtuuriin ja ympäröivään maisemaan. Olipa mielessäsi kodikas nurkkaus rentoutumiseen tai tilava alue kokoontumisten järjestämiseen, terassirakentamisemme palvelee tarkkoja tarpeitasi. Yksityiskohtiin ja laadukkaaseen työnjälkeen panostaen rakennamme keitaan, jossa voit nauttia luonnon kauneudesta samalla kun nautit kodin mukavuuksista.

Räätälöidyt autotallit Uudellamaalla

Etsitkö luotettavaa kumppania autotalliprojektillesi? PJT-Rakennus Oy tarjoaa erikoisosaamista autotallien rakentamisessa, jotka tekevät tilasta entistä toimivamman, esteettisesti miellyttävämmän ja juuri sinun tarpeidesi mukaisen. Olipa toiveenasi yksinkertainen ja toimiva autotalli tai monimutkaisempi monitoimitila, työskentelemme tiiviisti kanssasi tuodaksemme unelmasi eloon. Valonlähteiden suunnittelusta ja lattiavalinnoista autotallin oviin ja materiaaleihin, kiinnitämme huomiota jokaiseen yksityiskohtaan luodaksemme tilan, joka vastaa tarpeitasi ja mieltymyksiäsi.

Teemme aliurakointia rakennusliikkeille ja isännöintitoimistoille

Vuonna 2007 perustettu perheyrityksemme on erikoistunut erilaisiin puutöihin. Teemme osaavasti julkisivu- ja parvekepanelointeja sekä saunojen ja kylpyhuoneiden kattoja. Työmme kohteisiin kuuluu isommatkin kerrostalot ja paritalot. Olemme aliurakoineet yrityksemme perustamisesta lähtien sekä isännöintitoimistoille että Suomen suurimmille rakennusliikkeille, kuten Skanskalle, SRV:lle ja Lujatalolle. Kuulumme Luotettava Kumppani -järjestelmään.

Tilaa meiltä terassit ja piha-aidat

Suunnitteletko käytännöllisen ja samalla tyylikkään terassin rakentamista? Kaipaatko talosi ympärille taidolla rakennettua piha-aitaa? PJT-Rakennus Oy:ltä voit tilata myös terasseja ja piha-aitoja sekä muita puutöitä. Teknisen osaamisen lisäksi meillä on visuaalista silmää toteuttaa kauniit ja tyylikkäät puutyöt toiveidesi mukaan.

 

Panostamme kestävään rakentamiseen. Haluamme, että niin terassit kuin aidatkin kestävät vuodesta toiseen hyväkuntoisina ja kauniina. Meillä on laaja tietotaito mitä erilaisimpien puutöiden tekemiseen, joten voit luottaa asiantuntevaan työskentelyymme. Rakennusurakkamme päättyy vasta, kun olemme siivonneet työmaa-alueen ja vieneet rakennusurakastamme aiheutuneet jätteet pois. 

Meiltä saat myös työvoimaa rakennusliikkeille

Tarvitseeko Uudellamaalla palveleva rakennusliikkeesi ammattitaitoisia työntekijöitä? PJT-Rakennus Oy:n palveluihin kuuluu henkilöstövuokraus.

 

Työntekijämme ovat rakennusalan koulutettuja ammattilaisia, jotka työskentelevät tehokkaasti ja asiantuntevasti haasteellisimmissakin kohteissa.

 

Hinnat (alv. 0 %) alkaen rakennusliikkeille:

  • rakennussiivooja 24,50 €
  • rakennusapumies 28,50 €
  • rakennusmies 32 €
  • kirvesmies 37 €. 
Kysy lisää