Ulkoverhouksen ammattilainen palvelee Uudellamaalla

Ota yhteyttä

PJT-Rakennus Oy on ulkoverhouksen ja paneloinnin kokenut ammattilainen Uudellamaalla. 

 

Vuonna 2007 perustettu perheyrityksemme on keskittynyt aliurakointiin isoille rakennusliikkeille, mutta palvelemme myös isännöitsijöitä ja yksityisiä kotitalouksia. Palveluihimme kuuluu muun muassa:

  • julkisivupaneloinnit
  • saunapaneloinnit
  • parvekepaneloinnit.

Työskentelemme luotettavasti, sovitusta aikataulusta kiinni pitäen ja huoliteltuun työnjälkeen panostaen. 

 

Ota yhteyttä ja kerro, minkälaisia palveluja tarvitset! Saat meidät parhaiten kiinni soittamalla, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Uudista vanhaa taloa julkisivupaneloinnilla

Kun PJT-Rakennus Oy tekee julkisivupaneloinnin, voit olla varma, että vanhan talon yleisilme kohenee kertaheitolla ja sen arvo kasvaa. Puu on kaunis ja kestävä julkisivumateriaali, jota voidaan myös tarvittaessa korjailla helposti.

 

Ennen julkisivupaneloinnin aloitusta tulemme tutustumaan kohteeseen, jotta voimme suunnitella yksittäiset työvaiheet huolella. Esimerkiksi purkutyöt ja lisälämmöneristykset sekä paneelien asennukset täytyy tehdä täsmällisesti ja suunnitelmallisesti, jotta lopputuloksesta saadaan paras mahdollinen. 

Siistit saunapaneloinnit

Toteutamme siistit saunapaneloinnit koko Uudenmaan alueella. Kun saunan paneelit ovat vanhat ja kuluneet, eikä pesukaan enää riitä niitä puhdistamaan, on aika suunnitella panelointia.

 

Ennen varsinaista panelointia varmistamme, että seinien ja katon koolaukset on tehty oikeaoppisesti. Näin ilma kiertää hyvin paneelin takana. Koolauksen alle asennetaan höyrynsulku, joka estää kosteuden pääsyn saunan rakenteisiin. 

 

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous saunapaneloinnista! Tarjoamme laadukkaat palvelumme kilpailukykyiseen hintaan.

Yhteystietoihin

Parvekepaneloinnit laajalla kokemuksella

Meillä on laaja kokemus parvekepaneloinneista, sillä suurin osa työmme kohteista on kerrostalotyömaita. Toteutamme paneloinnit kustannustehokkaasti laadukkaita ja kestäviä materiaaleja käyttäen. Työskentelemme ripeästi urakan alusta loppuun asti. Näin kerrostalon asukkaat pääsevät nauttimaan uudistetuista parvekkeista mahdollisimman nopeasti, eivätkä panelointityöt häiritse asumista kuin vähän aikaa.  

Kysy lisää

Yhteistyössä

Teemme yhteistyötä vinyyliverhous.fi kanssa. Valitessasi vinyylistä tehdyn ulkoverhouksen omaan taloosi, voit ottaa rennosti vähintään seuraavat 40 vuotta, jonka valmistaja antaa vinyyleille takuuta! Vinyylit valmistetaan Kanadassa, jossa on hyvin samanlaiset sääolosuhteet kuin Suomessa. Tutustu tarkemmin osoitteessa vinyyliverhous.fi.